Biografia

Tamar es Cantant Professional, Coach de Veu i Artista.
Nascuda a Nova Zelanda amb arrels maoris, polinesis i europeus.

Graduada superior a l´ Universitat de Música New Zealand School of Music a Wellington, Nova Zelanda, a Jazz Performance Vocals.

Tamar és una de les poques artistes de Nova Zelanda que viatja pel món, per aprendre d'altres cultures i compartir la seva música en l'àmbit internacional.

Tamar hi ha treballat i col·laborat amb artistes internacionals, mestres companyies de teatre i festivals, com ara: Anna Halprin a Tamalpa Institute de San Francisco, amb Lisa Sokolov de l´Universitat de Nova York “The Experimental Wing”, amb Peter K Elkus a L'Association Art Musique Européenne (França) i Ida Kelarova a International School For Human Voice (República Txeca). A totes aquestes experiències, Tamar ha aplicat enormement per aprendre sobre la llibertat I la expressió de la veu humana.

"Hipnòtica" és la paraula més utilitzada per descriure la veu de Tamar. “Com a vocalista i music Tamar és forta i flexible… romàntica i misteriosa i te'l seu estil dins els joves lleons del jazz".

Tamar ha actuat al Petite Palau de La Música, Barcelona (2021), Sala Clamores, Madrid (2019), 44 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona (2012), Festival Asia de Barcelona (Casa Asia) (2013) i el  "WTF Jam Sessions" al Jamboree Jazz Club (2017). La seva música a estat emesa al programa Cuando Los Elefantes Sueñan Con La Música de Carlos Galilea en Radio 3, Radio Nacional de Espanya, Radio Nova Zelanda Concerto, Maori Television i TVNZ.  Ha cantat al Consolat de Nova Zelanda a Barcelona i l'Ambaixada de Nova Zelanda a Madrid a Espanya.

La música de Tamar reflecteix les seves experiències d´una manera molt personal, portant al seu oient a un viatge al llarg de paisatges geogràfics, emocionals i espirituals. La seva col·lecció de cançons és un ventall ampli i ric de sons, estils i idiomes diferents. Amb la sang dels seus avantpassats polinesis a les seves venes, Tamar es dinàmica i transmet un poder salvatge i alhora femení i sensible a sobre de l'escenari.

_________________________________________

"Els trets més importants de Tamar són la seva intel·ligència, la seva determinació, la seva integritat i la seva humanitat, tots els quals s'expressen amb passió a través de la música.

Em sento que definitivament té el potencial de ser un gran artista i ser ambaixador important per a la cultura de Nova Zelanda al món".

Peter K Elkus
L'Association européenne Art Musique.

SaveSave

SaveSave